loader image
Close

Μεταφορές με Τραίνο

H Cargo trust προσφέρει απαράμιλλη  αξιοπιστία και ευελιξία  με τις προσαρμοσμένες over-the-road  λύσεις για χερσαίες μεταφορές. Έχουμε πρόσβαση στον εξοπλισμό και στη χωρητικότητα που χρειάζεστε, ανεξαρτήτως πόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό είναι το φορτίο σας.

Εξοικονόμηση χώρου και χρόνου στα πρότυπα μεταφορών σας.

Οι σιδηροδρομικές μεταφορές  δεν είναι μόνο ιδιαίτερα βιώσιμες αλλά είναι επίσης ταχύτερες  από τις θαλάσσιες και πιο φτηνές από τις αερομεταφορές. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατή η χρήση των σιδηροδρομικών διαδρομών για την πλήρη διαδρομή. Ως εκ τούτου, αναλαμβάνουμε την περάτωση και την τελική παράδοση και συνδυάζουμε τα απαραίτητα  μέσα μεταφοράς δημιουργώντας πολυτροπικές αλυσίδες μεταφορών.

Η σιδηροδρομική βιομηχανία έχει αναπτύξει νέα επίπεδα απόδοσης, οικονομίας και βιωσιμότητας.

Η απελευθέρωση των ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών αγορών έχει ανοίξει μια ευρεία ποικιλία προοπτικών. Ως αποτέλεσμα, λειτουργούμε με εξατομικευμένες υπηρεσίες με βαγόνι και αμαξοστοιχία μεταξύ όλων των χωρών της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης- και πέρα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης επίσης . Οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι συχνά η πιο λογική λύση για χώρες εκτός της Ε.Ε.

 

Οι φορτώσεις μπορούν συχνά να διεκπεραιώνονται  πιο γρήγορα μέσω τραίνου, επειδή ο εκτελωνισμός πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει χρονική καθυστέρηση και αναμονή στα σημεία διέλευσης των συνόρων.