loader image
Close

Σχετικά με εμάς

Η Cargo Trust ιδρύθηκε και συστάθηκε τον Φεβρουάριο του 2003 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

 

Η εταιρία μας είναι μια αναπτυσσόμενη διαμεταφορική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των θαλάσσιων, χερσαίων και αερομεταφορών, προσφέροντας ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις σε Έλληνες αλλά και σε ξένους εισαγωγείς και εξαγωγείς.

 

Η εμπειρία και η γνώση που αποκτήθηκε από τα καθημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται μας οδήγησε στην επέκταση των υπηρεσιών μας και είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διαχείριση των εμπορευμάτων.

 

Έχοντας χτίσει μακροπρόθεσμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες, διασφαλίζουμε την ισορροπία μεταξύ ποιότητας και κόστους των υπηρεσιών μας στους πελάτες μας.

 

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες με γρήγορο και εύκολο τρόπο, χάρη στο δυναμικό παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών της. Η ομάδα της CargoTrust προσπαθεί συνέχεια να βελτιώνει τη φιλοσοφία της “Εστίαση στους πελάτες, τιμιότητα, αμοιβαίο κέρδος”.

 

Συνοπτικά, παρέχουμε παγκοσμιοποιημένες υπηρεσίες σε θάλασσα, ξηρά και αέρα σε ανταγωνιστικές τιμές και πλήρως συνυφασμένες με τις ανάγκες των πελατών. Έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων τους, χάρις στις ειλικρινείς και στις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρουμε, επιτυγχάνοντας έτσι να αισθάνεται κάθε πελάτης ασφαλής και μοναδικός.

“Προτεραιότητα στον πελάτη, αξιοπιστία, εξατομίκευση.”

“Προτεραιότητα στον πελάτη, αξιοπιστία, εξατομίκευση.”